Zboží 1 / 15
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Vladimír Dyk
Žádné hodnocení. Kód: P124163 Produktové číslo: 9788024740683
Kniha, GRADA, dotisk 2024, Vladimír Dyk
Dostupnost: skladem 1 ks
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Vladimír DykUžitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně.
Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Specifikace
Autor | Vladimír Dyk | |
Nakladatel | GRADA | |
Dotisk | 2024 | |
Počet stran | 168 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá | |
Rozměry | 24 x 17 x 1,2 cm | |
ISBN | 978-80-247-4068-3 | |
Váha | 0.3765000 |
S tímto zbožím kupují
Hodnocení
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 1 / 15