Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Zpracování potravin

Uzení pro labužníky - Bellersen Quirini Cosima


Žádné hodnocení. Kód: P238189 Produktové číslo: 9788027105335
Kniha, GRADA, dotisk 2021, Bellersen Quirini Cosima
Dostupnost: skladem 1 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 249 Kč
Ušetříte: 25 Kč
Zlevněno z 249 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 224 Kč , plus doprava
 
Uzení pro labužníky - Bellersen Quirini Cosima

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí.

A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini.

K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.

Specifikace
Autor Bellersen Quirini Cosima
Nakladatel GRADA
Rok vydání 2017
Dotisk 2021
Počet stran 128
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-271-0533-5
Rozměry 24 x 17 x 0,5 cm
Váha 0.2670000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.