Zboží 1 / 30
Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka - Bernhard Gahm
Žádné hodnocení. Kód: P128000 Produktové číslo: 9788024742663
Kniha, GRADA, dotisk 2014, Bernhard Gahm
Dostupnost: externí sklad 5 ks
Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka - Bernhard Gahm
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Specifikace
Autor | Bernhard Gahm | |
Nakladatel | GRADA | |
Rok vydání | 2012 | |
Dotisk | 2014 | |
Počet stran | 128 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Rozměry | 24 x 17 x 1 cm | |
ISBN | 978-80-247-4266-3 | |
Váha | 0.2270000 |
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 1 / 30