Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Maso, grilování

Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka - Bernhard Gahm


Žádné hodnocení. Kód: P128000 Produktové číslo: 9788024742663
Kniha, GRADA, dotisk 2014, Bernhard Gahm
Dostupnost: externí sklad 5 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 249 Kč
Ušetříte: 25 Kč
Zlevněno z 249 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 224 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka - Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Specifikace
Autor Bernhard Gahm
Nakladatel GRADA
Rok vydání 2012
Dotisk 2014
Počet stran 128
Jazyk CZE
Druh Kniha
Rozměry 24 x 17 x 1 cm
ISBN 978-80-247-4266-3
Váha 0.2270000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.