Zboží 27 / 30
Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby - Egon Binder
Žádné hodnocení. Kód: P52362 Produktové číslo: 9788024712611
Kniha, GRADA, dotisk 2021, Egon Binder
Dostupnost: skladem 1 ks
Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby - Egon BinderUzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Specifikace
Autor | Egon Binder | |
Nakladatel | GRADA | |
Rok vydání | 2005 | |
Dotisk | 2021 | |
Počet stran | 112 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá | |
Rozměry | 19 x 13,2 x 0,5 cm | |
ISBN | 80-247-1261-X | |
Váha | 0.1530000 |
S tímto zbožím kupují
Hodnocení
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 27 / 30