Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Středoškolská výuka / Jiné předměty

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková


Žádné hodnocení. Kód: P130009 Produktové číslo: 9788073731144
Kniha, FORTUNA, 2012, Hana Sedláčková
Dostupnost: externí sklad 16 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 200 Kč
Ušetříte: 20 Kč
Zlevněno z 200 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 180 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana SedláčkováŠestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Specifikace
Autor Hana Sedláčková
Nakladatel FORTUNA
Rok vydání 2012
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Rozměry 30,5 x 20,5 x 1 cm
ISBN 978-80-7373-114-4
Váha 0.3890000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.