Zboží 10 / 264
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Žádné hodnocení. Kód: P130009 Produktové číslo: 9788073731144
Kniha, FORTUNA, 2012, Hana Sedláčková
Dostupnost: externí sklad 16 ks
Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana SedláčkováŠestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Specifikace
Autor | Hana Sedláčková | |
Nakladatel | FORTUNA | |
Rok vydání | 2012 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá | |
Rozměry | 30,5 x 20,5 x 1 cm | |
ISBN | 978-80-7373-114-4 | |
Váha | 0.3890000 |
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 10 / 264