Zboží 229 / 264
Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Žádné hodnocení. Kód: P96366 Produktové číslo: 9788073730260
Kniha, FORTUNA, dotisk 2015, Hana Sedláčková
Dostupnost: externí sklad 49 ks
Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana SedláčkováPátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Specifikace
Autor | Hana Sedláčková | |
Nakladatel | FORTUNA | |
Rok vydání | 2009 | |
Dotisk | 2015 | |
Počet stran | 144 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá | |
ISBN | 978-80-7373-026-0 | |
Rozměry | 30 x 20,5 x 0,9 cm | |
Váha | 0.4140000 |
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 229 / 264