Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Středoškolská výuka / Jiné předměty

Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková


Žádné hodnocení. Kód: P96366 Produktové číslo: 9788073730260
Kniha, FORTUNA, dotisk 2015, Hana Sedláčková
Dostupnost: externí sklad 49 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 200 Kč
Ušetříte: 20 Kč
Zlevněno z 200 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 180 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana SedláčkováPátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Specifikace
Autor Hana Sedláčková
Nakladatel FORTUNA
Rok vydání 2009
Dotisk 2015
Počet stran 144
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-7373-026-0
Rozměry 30 x 20,5 x 0,9 cm
Váha 0.4140000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.