Zboží 46 / 47
Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Žádné hodnocení. Kód: P91497 Produktové číslo: 9788073730321
Kniha, FORTUNA, 2008, Hana Sedláčková
Dostupnost: skladem 1 ks
Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana SedláčkováPětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Specifikace
Autor | Hana Sedláčková | |
Nakladatel | FORTUNA | |
Rok vydání | 2008 | |
Počet stran | 96 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá | |
ISBN | 978-80-7373-032-1 | |
Rozměry | 30,1 x 20,6 x 1,6 cm | |
Váha | 0.2760000 |
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 46 / 47