Zboží 191 / 264
Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
Žádné hodnocení. Kód: P56373 Produktové číslo: 9788071689126
Kniha, FORTUNA, dotisk 2009, Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
Dostupnost: Plánovaný dotisk
Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková; Pavel OtoupalPětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Specifikace
Autor | Hana Sedláčková; Pavel Otoupal | |
Nakladatel | FORTUNA | |
Rok vydání | 2004 | |
Dotisk | 2009 | |
Počet stran | 88 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá | |
ISBN | 80-7168-912-2 | |
Rozměry | 22,4 x 20,8 x 0,8 cm | |
Váha | 0.2590000 |
Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 191 / 264