S mlékem, nebo bez - Aneb jak jsme otevřeli kavárnu tam, kde to nikdo nečekal - Kamil Provazník
Žádné hodnocení. Kód: P319060 Produktové číslo: 9788027069255
Jen si představte .. Stojíte již delší dobu na pomyslném rozcestí, rozmýšlíte se, co dál se životem, chodíte do zaměstnání, které Vás nenaplňuje, trávíte dlouhé hodiny v dopravních zácpách, toužíte být blíž přírodě a udělat rázný krok.
Kamil a Tomáš byli obyčejní kluci, ale toužili po neobyčejném snu. Jednoho dne dali v práci výpověď a založili kavárnu tam, kde to nikdo nečekal. Během jednoho roku si vytvořili stabilní zákaznickou základnu a renomé v celém regionu.
Druhé vydání knihy, rozšířené o dalších 40 stran textu a know-how, nevypráví jen příběh strastiplné cesty k uskutečnění podnikatelského snu, ale je zejména o myšlenkách a otázkách, které jsou v životě důležité, a přesto se je bojíme zodpovědět.
Příběh má ambici být inspirací pro všechny začínající podnikatele a ostatní lidi toužící po změně. Dokazuje, že změnit svůj život je možné a že i v nepříznivé konstelaci lze najít nová řešení, nerezignovat na vlastní kvality a nevzdát se.
Součástí knihy jsou i přílohy s "checklisty" plnými praktických rad ohledně začátku podnikání.
Autor | Kamil Provazník | |
Nakladatel | Sweet Coolinarium | |
Rok vydání | 2019 | |
Počet stran | 192 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Brožovaná bez přebalu matná | |
Rozměry | 21,5 x 15,2 x 1,7 cm | |
ISBN | 978-80-270-6925-5 | |
Váha | 0.2605000 |