Restaurant Evropa - aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
Žádné hodnocení. Kód: P242381 Produktové číslo: 9788087575819
S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie.
Kapitoly:
c. a k. nostalgie
Pod jižním sluncem
Prostě Balkán
V ráji sýrařů a labužníků
Za kanálem La Manche
Od moře k moři
Nakladatel | APETIT | |
Rok vydání | 2017 | |
Počet stran | 168 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Pevná bez přebalu matná | |
Rozměry | 24,5 x 21,5 x 1,8 cm | |
ISBN | 978-80-87575-81-9 | |
Váha | 0.8270000 |