Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Hospodářství, technické vědy / Potravinářství, gastronomie

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - 2. díl - Jiří Černý


Žádné hodnocení. Kód: P276045 Produktové číslo: 9788086351117
Kniha, RATIO, Jiří Černý
Dostupnost: externí sklad 47 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 299 Kč
Ušetříte: 30 Kč
Zlevněno z 299 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 269 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - 2. díl - Jiří ČernýVelký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Specifikace
Autor Jiří Černý
Nakladatel RATIO
Jazyk CZE
Druh Kniha
Rozměry 23,3 x 15,8 x 1,6 cm
ISBN 978-80-86351-11-7
Váha 0.3740000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.