Zboží 6 / 15
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - 2. díl - Jiří Černý
Žádné hodnocení. Kód: P276045 Produktové číslo: 9788086351117
Kniha, RATIO, Jiří Černý
Dostupnost: externí sklad 47 ks
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - 2. díl - Jiří ČernýVelký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Specifikace
Autor | Jiří Černý | |
Nakladatel | RATIO | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Rozměry | 23,3 x 15,8 x 1,6 cm | |
ISBN | 978-80-86351-11-7 | |
Váha | 0.3740000 |
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 6 / 15