Zboží 8 / 15
Nakládáme zeleninu - Zdravě pomocí mléčného kvašení - Claudia Lorenz-Ladener
Žádné hodnocení. Kód: P202437 Produktové číslo: 9788024757858
Kniha, GRADA, dotisk 2021, Claudia Lorenz-Ladener
Dostupnost: externí sklad 2 ks
Nakládáme zeleninu - Zdravě pomocí mléčného kvašení - Claudia Lorenz-LadenerBakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
Specifikace
Autor | Claudia Lorenz-Ladener | |
Nakladatel | GRADA | |
Dotisk | 2021 | |
Počet stran | 120 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá | |
Rozměry | 24,2 x 16,8 x 0,8 cm | |
ISBN | 978-80-247-5785-8 | |
Váha | 0.2640000 |
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 8 / 15