Domů / Ostatní

Jaro - Svěží jídla ze sezonních surovin


Žádné hodnocení. Kód: P203112 Produktové číslo: 9788087575499
Kniha, APETIT, 2016,
Dostupnost: externí sklad 36 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 399 Kč
Ušetříte: 40 Kč
Zlevněno z 399 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 359 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Jaro - Svěží jídla ze sezonních surovin

Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin.

V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chyběr ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami.

Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se k nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např špenátovou polévku na Zelený čvrtek, kopřvovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd. Podle autorky kuchařek edice Sezonní recepty Stáni Moravcové ml. půjde o "moderní lidový kalendář se super recepty".

Vařte podle sezony a z lokálních surovin už uměly naše babičky, dnes to tak dělají šéfkuchař v nejlepších restauracích. Díky našim receptům s tím můžete začt i vy. Tak hurá na trh a pak rychle do kuchyně.

Specifikace
Nakladatel APETIT
Rok vydání 2016
Počet stran 160
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu matná
Rozměry 25 x 22 x 2 cm
ISBN 978-80-87575-49-9
Váha 0.8030000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.