Zboží 17 / 87
Japonská kuchyně - Jak na to - Beate mari Jahnke
Žádné hodnocení. Kód: P394029 Produktové číslo: 9788075413338
Kniha, Vašut, dotisk 2024, Beate mari Jahnke
Dostupnost: externí sklad 100 ks
Japonská kuchyně - Jak na to - Beate mari JahnkeKuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!
Specifikace
Autor | Beate mari Jahnke | |
Nakladatel | Vašut | |
Rok vydání | 2022 | |
Dotisk | 2024 | |
Počet stran | 64 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá | |
ISBN | 978-80-7541-333-8 | |
Rozměry | 20,5 x 17 x 0,8 cm | |
Váha | 0.1690000 |
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 17 / 87