Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Národní, regionální kuchařky

Japonská kuchyně - Jak na to - Beate mari Jahnke


Žádné hodnocení. Kód: P394029 Produktové číslo: 9788075413338
Kniha, Vašut, dotisk 2024, Beate mari Jahnke
Dostupnost: externí sklad 100 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 199 Kč
Ušetříte: 20 Kč
Zlevněno z 199 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 179 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Japonská kuchyně - Jak na to - Beate mari JahnkeKuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!
Specifikace
Autor Beate mari Jahnke
Nakladatel Vašut
Rok vydání 2022
Dotisk 2024
Počet stran 64
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-7541-333-8
Rozměry 20,5 x 17 x 0,8 cm
Váha 0.1690000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.