Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová
Žádné hodnocení. Kód: P204418 Produktové číslo: 9788074331510
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.
Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?
Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
Autor | Helena Uhrová | |
Nakladatel | VÍKEND | |
Rok vydání | 2016 | |
Počet stran | 96 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá | |
Rozměry | 21,2 x 15,1 x 1,2 cm | |
ISBN | 978-80-7433-151-0 | |
Váha | 0.2910000 |