Zboží 7 / 15
Jak nakupovat a zpracovávat maso - rozšířené vydání
Žádné hodnocení. Kód: P186585 Produktové číslo: 9788087575390
Kniha, APETIT, 2015,
Dostupnost: externí sklad 17 ks
Jak nakupovat a zpracovávat maso - rozšířené vydáníMěsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Specifikace
Nakladatel | APETIT | |
Rok vydání | 2015 | |
Počet stran | 180 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Pevná bez přebalu matná | |
Rozměry | 28,1 x 21,7 x 1,2 cm | |
ISBN | 978-80-87575-39-0 | |
Váha | 0.7180000 |
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 7 / 15