Histaminová intolerance - Stanovení diagnózy - Identifikace spouštěčů - Úprava stravy - Thilo Schleip
Žádné hodnocení. Kód: P353927 Produktové číslo: 9788074925061
Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách.
Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout.
Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.
Autor | Thilo Schleip | |
Nakladatel | Galén | |
Rok vydání | 2021 | |
Počet stran | 156 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá | |
ISBN | 978-80-7492-506-1 | |
Rozměry | 20,1 x 15,2 x 1,3 cm | |
Váha | 0.3060000 |