Grilování - redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová
Žádné hodnocení. Kód: P141161 Produktové číslo: 9788087575055
Grilování je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril.
Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky. Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu!
160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol:
Předkrmy
Hovězí, telecí a jehněčí maso
Vepřové maso
Drůbeží maso
Mleté maso
Ryby a plody moře
Bez masa
Přílohy a dipy
Sladké osvěžení
Servis
Autor | redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová | |
Nakladatel | APETIT | |
Rok vydání | 2013 | |
Počet stran | 160 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Pevná bez přebalu matná | |
Rozměry | 24,8 x 21,7 x 1,7 cm | |
ISBN | 978-80-87575-05-5 | |
Váha | 0.7100000 |