Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Středoškolská výuka / Jiné předměty

Gastronomie - vybrané kapitoly - Miroslav Fišera


Žádné hodnocení. Kód: P230464 Produktové číslo: 9788086380780
Kniha, 2THETA, 2017, Miroslav Fišera
Dostupnost: externí sklad 15 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 440 Kč
Ušetříte: 44 Kč
Zlevněno z 440 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 396 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Gastronomie - vybrané kapitoly - Miroslav Fišera

Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

Specifikace
Autor Miroslav Fišera
Nakladatel 2THETA
Rok vydání 2017
Počet stran 300
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Rozměry 23,7 x 16,7 x 1,8 cm
ISBN 978-80-86380-78-0
Váha 0.4850000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.