Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Národní, regionální kuchařky

Evoluce českého jídla - Christian Szabo


Žádné hodnocení. Kód: P451888 Produktové číslo: 9788025744437
Kniha, ARGO, 2024, Christian Szabo
Dostupnost: skladem 1 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 378 Kč
Ušetříte: 38 Kč
Zlevněno z 378 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 340 Kč , plus doprava
 
Evoluce českého jídla - Christian SzaboJiž před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.
Specifikace
Autor Christian Szabo
Nakladatel ARGO
Rok vydání 2024
Počet stran 232
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-257-4443-7
Rozměry 23,4 x 16 x 2,4 cm
Váha 0.3630000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.