Cukrářská výroba III
Žádné hodnocení. Kód: P304032 Produktové číslo: 9788073331399
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.
Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Nakladatel | INFORMATORIUM | |
Rok vydání | 2019 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Rozměry | 24,6 x 17,2 x 1,3 cm | |
ISBN | 978-80-7333-139-9 | |
Váha | 0.3520000 |