Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Středoškolská výuka / Jiné předměty

Cukrářská výroba III


Žádné hodnocení. Kód: P304032 Produktové číslo: 9788073331399
Kniha, INFORMATORIUM, 2019,
Dostupnost: externí sklad 10 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 330 Kč
Ušetříte: 33 Kč
Zlevněno z 330 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 297 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Specifikace
Nakladatel INFORMATORIUM
Rok vydání 2019
Jazyk CZE
Druh Kniha
Rozměry 24,6 x 17,2 x 1,3 cm
ISBN 978-80-7333-139-9
Váha 0.3520000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.