Zboží 159 / 264
Cukrářská výroba II - L. Bláha
Žádné hodnocení. Kód: P303532 Produktové číslo: 9788073331382
Kniha, INFORMATORIUM, 2019, L. Bláha
Dostupnost: externí sklad 2 ks
Cukrářská výroba II - L. BláhaPáté, přepracované vydání
Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce
a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování.
Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot,
smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.
U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.
Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Specifikace
Autor | L. Bláha | |
Nakladatel | INFORMATORIUM | |
Rok vydání | 2019 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá | |
Rozměry | 24,6 x 17 x 1,2 cm | |
ISBN | 978-80-7333-138-2 | |
Váha | 0.3500000 |
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 159 / 264