Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Středoškolská výuka / Jiné předměty

Cukrářská výroba II - L. Bláha


Žádné hodnocení. Kód: P303532 Produktové číslo: 9788073331382
Kniha, INFORMATORIUM, 2019, L. Bláha
Dostupnost: externí sklad 2 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 330 Kč
Ušetříte: 33 Kč
Zlevněno z 330 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 297 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Cukrářská výroba II - L. BláhaPáté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Specifikace
Autor L. Bláha
Nakladatel INFORMATORIUM
Rok vydání 2019
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Rozměry 24,6 x 17 x 1,2 cm
ISBN 978-80-7333-138-2
Váha 0.3500000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.