Zboží 4 / 109
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová
Žádné hodnocení. Kód: P133961 Produktové číslo: 9788090409316
Kniha, R PLUS, dotisk 2022, Alena Půlpánová
Dostupnost: skladem 4 ks
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.
Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.
Specifikace
Autor | Alena Půlpánová | |
Nakladatel | R PLUS | |
Rok vydání | 2013 | |
Dotisk | 2022 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá | |
Rozměry | 27,7 x 18,9 x 3 cm | |
ISBN | 978-80-904093-1-6 | |
Váha | 0.7940000 |
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 4 / 109