Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti - Jarmila Schreiberová; Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová
Žádné hodnocení. Kód: P213509 Produktové číslo: 9788090475717
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.
Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Autor | Jarmila Schreiberová; Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová | |
Nakladatel | Perseus | |
Rok vydání | 2016 | |
Počet stran | 482 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá | |
Rozměry | 26,5 x 21 x 3,5 cm | |
ISBN | 978-80-904757-1-7 | |
Váha | 1.7195000 |
Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.