Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Národní, regionální kuchařky

Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti - Jarmila Schreiberová; Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová


Žádné hodnocení. Kód: P213509 Produktové číslo: 9788090475717
Kniha, Perseus, 2016, Jarmila Schreiberová; Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová
Dostupnost: dostupnost na dotaz
Vše 10 %
Cena před slevou: 649 Kč
Ušetříte: 65 Kč
Zlevněno z 649 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 584 Kč , plus doprava
 
Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti - Jarmila Schreiberová; Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.

Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.

V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.

Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

Specifikace
Autor Jarmila Schreiberová; Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová
Nakladatel Perseus
Rok vydání 2016
Počet stran 482
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Rozměry 26,5 x 21 x 3,5 cm
ISBN 978-80-904757-1-7
Váha 1.7195000
Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.